Klimaatzaak

DONEER
DONEER

Steun Klimaatzaak

Wij zijn volledig afhankelijk van giften om onze werking te financieren. Hoewel de rechtszaak nu achter ons ligt, kan je ons nog steeds steunen. Met een gift zorg je ervoor dat we onze werking en campagnes kunnen verderzetten.

We haalden
100.000
euro op voor onze beroepszaak

Bedankt aan iedereen voor de steun

Op 6 juni – exact 100 dagen voor de start van onze beroepszaak – vroegen we jullie om ons financieel te steunen. En jullie stelden niet teleur! We zamelden maar liefst 100.000 euro in voor onze beroepszaak. Ongelooflijke dank aan iedereen die stortte, welk bedrag dan ook!

Je kan ons trouwens ook tijdens en na de beroepszaak nog steunen. Geef € 10 voor het beroep van je leven

Doe een maandelijkse gift

Je kan Klimaatzaak steunen voor de prijs van een koffie per maand. Je doet je gift eenvoudig en veilig via GoCardless, PayPal, Mollie of overschrijving. Al je financiële informatie is beveiligd en je kan je maandelijkse storting op elk moment stopzetten.

* Een rechtszaak is als een marathon. Met een maandelijkse gift help je ons nog meer zodat we onze werking en campagnes beter kunnen plannen.

Ander (maandelijks) bedrag doneren?

Ander (maandelijks) bedrag doneren

Geef je liever een ander (maandelijks) bedrag? Dat kan zeker! Klik op de knop hieronder en kies zelf het bedrag dat je wil geven. Het klimaat dankt je.

Ander (maandelijks) bedrag doneren

Neem Klimaatzaak op in je testament

Meer info

Ook als je er niet meer bent, kan je nog meer betekenen voor het klimaat dan je denkt. Contacteer onze verantwoordelijke legaten Sarah Tak voor meer info. Uw vragen worden discreet behandeld.

Meer info
FAQ

Waarvoor wordt het geld gebruikt?

Naast de kosten voor de rechtszaak, gebruiken we de giften voor personeelskosten, de huur van een klein kantoor, kantoormateriaal, onderhoud van de website en communicatie. Bekijk onze begroting

FAQ

Is mijn gift fiscaal aftrekbaar?

Nee. Vzw Klimaatzaak kan jammer genoeg geen fiscale attesten uitreiken. Volgens de huidige reglementering voldoen wij niet aan de erkenningscriteria voor het ontvangen van fiscaal aftrekbare giften.

Word medestander

Je kan ook medestander worden in onze rechtszaak. Het duurt slechts 2 minuten, is risicoloos en gratis. Met hoe meer we zijn, hoe sterker het signaal.

Ik word medestander