Klimaatzaak

DONEER
DONEER

Steun het beroep van je leven!

Een beroepsprocedure als de onze is complex en tijdrovend, en kost ook handenvol geld. Daarom rekenen we op zoveel mogelijk medestanders die € 10 willen bijdragen.

€ 10 voor het beroep van je leven

Klik op de knop hieronder om ons te steunen. Geef je naam en e-mailadres in en ga naar je bank-app. Zo gebeurd!

Meer info over het beroep >

Ja, ik wil € 10 doneren

Doneer een koffie per maand

Voor de prijs van één koffie per maand help jij mee onze gerechts-, communicatie- en werkingskosten te dragen. Je doet je gift eenvoudig en veilig, via Gocardless, PayPal, Mollie of overschrijving. Al je financiële informatie is beveiligd en je kan je maandelijkse storting op elk moment stopzetten.

* Een rechtszaak is als een marathon. Met een maandelijkse gift help je ons nog meer zodat we onze werking en campagnes beter kunnen plannen.

Ander maandelijks bedrag of eenmalige gift?

Ander bedrag of eenmalige gift

Wil je je bijdrage liever in één keer storten? Of maandelijks een ander bedrag doneren? Dat kan!

Ander bedrag of eenmalige gift

Neem Klimaatzaak op in je testament

Meer info

Ook als je er niet meer bent, kan je nog meer betekenen voor het klimaat dan je denkt. Contacteer onze verantwoordelijke legaten Sarah Tak voor meer info. Uw vragen worden discreet behandeld.

Meer info
FAQ

Waarvoor wordt het geld gebruikt?

Naast de kosten voor de rechtszaak, gebruiken we de giften voor personeelskosten, de huur van een klein kantoor, kantoormateriaal, onderhoud van de website en communicatie. Bekijk onze begroting

FAQ

Is mijn gift fiscaal aftrekbaar?

Nee. Vzw Klimaatzaak kan jammer genoeg geen fiscale attesten uitreiken. Volgens de huidige reglementering voldoen wij niet aan de erkenningscriteria voor het ontvangen van fiscaal aftrekbare giften.

Word medestander

Je kan ook medestander worden in onze rechtszaak. Het duurt slechts 2 minuten, is risicoloos en gratis. Met hoe meer we zijn, hoe sterker het signaal.

Ik word medestander